Høytrykksspyling av tett avløp

Er avløpssystemet i boligen din tett? Høytrykksspyling av tette avløp er en effektiv og kostnadseffektiv metode for å holde avløpssystemet rent og funksjonelt. Vårt erfarne team utfører høytrykksspyling for å løse opp og fjerne tette materialer som fett, olje, hår og annet avfall som har samlet seg i avløpssystemet.

Høytrykksspyling kan bidra til å forhindre fremtidige problemer ved å rense ut akkumulert avfall og forhindre at det samler seg opp igjen. Det kan også redusere behovet for manuelt arbeid og unngå behovet for å erstatte rør som er tette eller skadet, noe som gjør det til en kostnadseffektiv metode for å vedlikeholde avløpssystemet.

Tining av frosne rør

Når temperaturen synker under frysepunktet, kan vannet i rørene fryse og føre til at rørene sprekker eller tetter seg. Tining av frosne rør er en viktig prosedyre som utføres for å gjenopprette vannforsyningen i bygg og bolig. Frostskader på rør kan føre til store økonomiske tap dersom det ikke blir behandlet i tide.

Vi har lang erfaring med tining av rør, og våre eksperter står klare til å bistå deg når det trengs som mest. 

TV-Inspeksjon av rør

Tv-inspeksjon av rør benyttes for å oppdage potensielle problemer, skader eller blokkeringer i rørsystemet ditt. Med spesialisert utstyr og teknologi, kan vi utføre en grundig undersøkelse som avdekker problemområder som ikke er synlig for det blotte øye.

Dette er en kostnadsbesparende metode, da det kan utgjøre at vi unngår å måtte rive opp gulv, vegger og tak for å inspirere rørene i boligen din. 

Omlegging og nyopplegg av vann og avløp

En omlegging av vann og avløp kan være nødvendig hvis systemet er utdatert og ikke lenger kan takle det økende behovet for vann og avløp. Dette kan føre til lekkasjer, overbelastning av rørsystemet og andre problemer som kan føre til skader på infrastrukturen eller helseskader. Videre kan det også være at det nye systemet må tilpasses for å møte nye miljøkrav eller endrede reguleringskrav.

Vårt team av erfarne rørleggere har de nødvendige ferdighetene og utstyret for å håndtere alt fra små omleggingsprosjekter til store nyopplegg av vann- og avløpssystemer. Vi tilbyr alt fra planlegging og design, til installasjon og vedlikehold av vann- og avløpssystemer.

Sprinkling

Sprinkleranlegg er en viktig del av brannsikkerhetssystemet i en bygning. Anlegget består av en serie rør som er koblet til en vannkilde og utstyrt med sprinklerhoder som er strategisk plassert i bygningen.

Sprinkleranlegg kan raskt og effektivt slokke branner før den har fått tid til å spre seg. Dette kan redusere skadeomfanget og redde liv. Videre kan sprinkleranlegg også bidra til å begrense skader på bygningen og dens innhold, noe som kan bidra til å redusere kostnadene forbundet med brannskader.

Trenger du bistand med en av våre tjenester?

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Kontakt oss