Varmeanlegg

Et varmeanlegg er en essensiell del av ethvert hjem eller bygning for å sikre en jevn og behagelig temperatur hele året. Varmeanlegg kan komme i mange forskjellige former og størrelser, avhengig av behovene og størrelsen på bygningen. Det er flere forskjellige typer varmeanlegg som kan brukes, inkludert gulv- og sentralvarme, samt panelovner.

Vi tilbyr varmeanlegg som gir deg den varmen du trenger, uansett om det er midt på vinteren eller en kjølig høstdag. Våre varmeanlegg er designet for å gi deg maksimal komfort og effektivitet, samtidig som de er enkle å bruke og vedlikeholde.

Vannbåren varme

Vår ekspertise i rørlegging og varmeinstallasjon gjør at vi kan tilby skreddersydde vannbårne varmeløsninger for både private hjem og kommersielle bygg.

Vannbåren varme er en type varmeanlegg som fungerer ved å varme opp vann som deretter distribueres gjennom rør i gulvet, vegger eller taket for å gi en jevn og behagelig varme i hele hjemmet. Vannbåren varme kan installeres i nye bygninger eller som en erstatning for eldre varmeanlegg. Den kan brukes i alle typer bygninger, fra små leiligheter til store kommersielle bygg. 

Varmepumpe luft til vann

Denne type varmepumpe fungerer ved å hente ut varme fra uteluften og bruke den til å varme opp vannet som sirkulerer i ditt vannbårne varmesystem. På denne måten kan du redusere energiforbruket ditt og kostnadene knyttet til oppvarming av hjemmet ditt. Varmepumpe er en energieffektiv og bærekraftig oppvarmingsmetode.

Trenger du bistand med en av våre tjenester?

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Kontakt oss